Virtual Swim Trainer

Inkluderar 1 bana 25 meter

Varunr:252697
ink. mva.
eks. mva.
Exkl. moms
Inkl. moms
sis.alv.
ilman alv.
Antal: (par ):
-+
Beställningsvara. 20 dagar (estimat)

Den virtuella simtränaren är ett innovativt och banbrytande verktyg för tempoträning i simning.

Med hjälp av systemets mjukvara på en bärbar dator eller annan mobil enhet kan du styra LED-lamporna som finns på botten av poolen i trådlöst läge.Ljusen guidar simmarna genom ett komplett träningspass och ger omedelbar och effektiv feedback, vilket frigör tränaren och simmare att koncentrera sig på teknik och effektivitet utan att behöva titta på klockan.

Stavanger simklubb har haft Virtual Swim Trainer för testning och deras elitränare Henning Pryde hade följande att säga:

"Fungerade väldigt bra. Coolt att kunna särskilja och potentiellt skapa träningsprogram med starttider och nivå.
Tvingade också idrottare att ta steget upp både i den tid de lägger på att vända och hur långt de kommer efter frånskjut."


 
Träningsfunktioner:
• Undervattensindikator - LED-lampa som "löper" längs poolens botten. Varje simmare får sin egen poäng som markerar var de ska vara i sin bana. Avståndet mellan punkterna kan justeras.
• Träningsläge: Låter dig skapa seten efter behov. Du kan enkelt ange negativa splitts, fallande och stigande set och upprepningar, bland annat.
• Teknisk träning
• Läge för programmering av intervaller, tempo, vilotider och repetitioner.
• Simtävling: LED-lamporna ändrar hastighet dynamiskt för att guida simmaren genom alla faser av varje längd. Swim Race-inställningarna kan anpassas och justeras för varje enskild simmare.

 

Virtual Swim Trainer 2.0
•Den virtuella simtränaren kan ställa in tempot för upp till 6 simmare i samma bana med olika träningstider. Styrenheten låter dig styra upp till 8 banor samtidigt.

 
•Bärbart system som enkelt sätts upp inom 3 minuter
Finns i 25 och 50 meter.

 

 

 Den virtuella simtränaren är populär bland både internationella olympiska mästare och landslagssimmare.


 

Virtuell multisporttränare


Samma hårdvara och komponenter som finns i den virtuella simtränaren kan också användas för andra sporter som:
 
• Löpning
• Basketboll
• Fotboll
• Skridskoåkning

 

Virtual Swimming Trainer 2.0 mobilversion - Specifikationer

Virtual Swim Trainer® Mobile-paketet inkluderar:

Fodral med styrenheten, en anslutningspunkt, nätsladd, LED-ljusremsan och mjukvaran. Ljusremsan är vattentät och finns i 25 till 50 meter.

 


Mjukvaran har implementerat ett antal funktioner som kommer att vara till stor hjälp under komplexa träningspass. Bland dessa funktioner hittar du möjligheten att välja vilken sida du ska utgå från, punkten/punkterna du kan vända dig till och var änden av LED-remsan går. Det går även att ställa in frekvensen för antalet simtag och det är fullt möjligt att variera och anpassa hastigheten på simpasset.


Vi har maximerat träningsupplevelsen tack vare skräddarsydd utbildning. Den virtuella simtränaren kan programmeras för att ha 6 simmare i samma körfält (var och en med olika färg) i upp till 8 banor samtidigt.

Programmets Swimming Session Creator® gör det enkelt för alla att programmera sina egna pass och sätta upp en träningsplan. På så sätt passar den virtuella simtränaren för alla, från professionella simmare till motionärer och amatörer. Systemet är också enkelt för simhallarna att driva så att badgäster kan använda systemet på ett enkelt och okomplicerat sätt.

Recensioner